Produkter

Varukorg

Kontakt

Nora Diversehandel
Vid Torget
Kungsgatan 8
713 31 Nora, Sweden
Öppet: Tis- fre 12.00 - 18.00, Lör 11.00 - 16.00
E-post:
Webb: noradiversehandel.nya-ebutik.se
Telefon: Tel: 0587 - 31 10 70. Mob: 070 - 66 74 299

Nyhetsbrev

Information

Köp- och leveransvillkor

Köpvillkor för www.noradiversehandel.se

 

För att handla hos Nora Diversehandel måste du vara över 18 år.

Frakt

Vi har idag en fraktkostnad på 39 kr för leverans inom Sverige. Frakten kan bli dyrare vid köp av större eller skrymmande produkter och möbler. Vi kommer att informera er innan vi skickar varan och självklart får ni då välja om ni vill ha kvar er beställning hos oss. Observera att 39 kr då ej stämmer på den fraktsumma som står på er orderbekräftelse.

 

 

Varorna säljs i befintligt skick.  Vi försöker beskriva varans kondition på bästa sätt. Eftersom varorna är antika eller begagnade finns förstås alltid ålderstecken.

Priser

Alla priser som står på vår hemsida är i svenska kronor (SEK) inklusive moms. På vissa produktbilder finns flera produkter men alla produkter säljes styckvis om inget annat anges under informationen.

Minimiorder

Vi har inget minimiorderbelopp. Ingen order är för liten.

Leverans

Vi skickar idag våra varor med Posten. Varorna skickas minst två gånger i veckan till närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är 5 arbetsdagar. Betalar du med förskottsbetalning via bankgiro gäller leveranstiden från att vi ser att betalningen har registrerats på vårt bankgirokonto. Vissa varor är beställningsvaror och dessa kan ta upp till 14 dagar innan de levererats och beställes efter efterfrågan.

I vissa fall kan varor bli försenade pga oförutsedda händelser. Vi kommer då självklart att informera att normal leveranstid inte går att hålla och ni får då valet att vänta till varan kommit in eller avbryta ert köp. Viktigt att ni anger ert telefonnummer om vi behöver informera om något.

 

Du kan även välja att hämta dina varor hos Nora Diversehandels butik Kungsgatan 8 vid torget 713 31 Nora. Välj då detta alternativ i kassan. Du kan då även välja att betala med kort eller kontant vid hämtning. Kontakta oss så kommer vi överens om tid och dag.

Vi värnar om miljön och återanvänder till viss del emballaget som produkten kommer i.

Delivery to other countries

If you do not live in Sweden. Please contact info@noradiversehandel.se to get information on how to buy products and get information about our delivery charges.

Betala med kort

Hos oss kan du betala med Visa eller Mastercard, via PayPal.

Betala via bankgiro

Du kan också välja att sätta in pengar på vårt bankgiro. Så snart vi ser att du har satt in pengarna så skickar vi produkten. Uppge ditt ordernummer i meddelandefältet vid betalning. Bankgiro: 5470-1131, Nora Diversehandel.

 

Reklamation

Vi kollar att alla varor är hela och felfria innan de skickas till er. Skulle det vara så att ni upptäcker en skadad eller felaktig produkt ska ni skicka ett e-mail till info@noradiversehande.se omgående. Skicka inte tillbaka någonting utan att kontakta oss först. Vi löser ej ut varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav.

Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Om du vid mottagandet upptäcker att paketet är skadat ska du omedelbart anmäla/reklamera detta till Posten eller utlämningsstället där du hämtade din försändelse. Om du redan öppnat ditt paket när du upptäcker transportskadan, kontakta oss snarast möjligt.

Kunduppgifter

De personuppgifter du lämnar vid beställning behandlas konfidentiellt och lämnas aldrig ut till tredje part. Du har alltid rätt att ta del av dina registrerade uppgifter och vill du ta bort uppgifterna hos oss så kontakta oss via vårt formulär under fliken 'kontakta oss' så ordnar vi det. Vi lämnar heller aldrig ut din e-postadress till någon utomstående.

14 dagars ånger- och bytesrätt

Du har 14 dagars ånger- och bytesrätt på våra varor. Du måste alltid hämta ut ditt paket från ditt utlämningsställe innan det skickas tillbaka. Nora Diversehandel hämtar inte ut något paket utan att vi har kommit överens om det innan och vi löser inte ut postförskott eller paket med för lite porto.

Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaka något.

Ångerrätten gäller ej rea eller rabatterade varor.

Varan ska vid retur vara oanvänd och oskadad. Skicka tillbaka varan i sin kartong med emballage och var noga med att packa så att varan klarar hantering av posten

 

Vill du returnera en vara står du själv för returfrakten. Först efter vi har mottagit varan och kontrollerat denna (så den är i samma skick som den levererades i, dvs oanvänd) återbetalar vi varans värde (ej frakt och ev andra avgifter!) till ditt konto inom 30 dagar.

Paket som inte hämtats ut, utan som går i retur till oss omfattas inte av ångerrätten. Hämtas det inte ut måste vi debitera dig 350 kronor för våra omkostnader för administration, frakt och returfrakt.

Övrig information

Nora Diversehandels butik Kungsgatan 8 vid Torget 713 31 Nora

Tel. 0587 - 31 10 70 eller mobil 070 - 66 74 299.

 

Öppettider:
Månd.-Fred. 11 - 18
Lörd.-Sönd. 11 - 16Andra frågor till oss?

Har du andra frågor så kontakta oss gärna via vårt formulär under fliken ”Kontakta oss” så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

 

Nyheter

Aktuellt